2012. január 23., hétfő

Mellnövelés természetesen - Breast Success (1havi) - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Breast Success, mellnövelés természetesen -
Ismerje meg a világ egyik legnépszerűbb természetes mellnövelőjét!
Kizárólag természetes alapanyagokból készült Breast Success tabletta összetételének köszönhetően segíti mellei természetes átalakulását, növelve méretüket, és feszesítve azokat a használat alatt folyamatosan.
Néhány hét alatt már jól észrevehető a változás.
A Breast Success™ mellnövelő tabletták használata sokkal kedvezőbb megoldás mellbőségének akár több centiméterrel való növelésére, mint a rendkívül költséges és veszélyes sebészeti beavatkozások.
Nem kell kés alá feküdnie, ha nagyobb és feszesebb melleket szeretne!
A Breast Success™ segítségével sebészeti beavatkozás nélkül, kizárólag természetes anyagok biztonságos és kiegyensúlyozott kombinációjával érheti el ezt az eredményt.
A Breast Success™ (ellentétben számos, jelenleg forgalomban lévő természetes termékkel) nem növeli a teljes test súlyát.
A Breast Success™ mellnövelő tablettákat belgyógyász fejlesztette ki, új lehetőséget nyújtva ezzel azoknak, akik természetes szépségük növelését melleik nagyobbá és feszesebbé tételével kívánják elérni.
A Breast Success™ válogatott gyógynövényeket tartalmaz.
Fő hatóanyaga a fitoösztrogén, amely egy természetes növényi vegyület, és hasonlóan hat, mint az ösztrogén nemi hormon. A mesterséges hormonbevitellel ellentétben azonban a fitoösztrogén fogyasztása nem jelent durva beavatkozást a szervezet működésébe.
A mell növekedésének serkentése mellett a fitoösztrogének jótékony hatásai közé tartozik a premenstruációs, és a változókori tünetek enyhítése.
A Breast Success™ egy olyan recept alapján készül, mely tökéletes összhangot teremt a hagyományos növényi hatóanyagok, és a modern gyógyászat legújabb eredményei között.
Hogyan hat??
A Breast Success™ a mellszövet növekedésének elősegítésével feszesíti és növeli melleit.
A recept tizenhárom különböző növényi alkotóelemet tartalmaz, melyek segítik a mellszövet növekedését és fejlődését.
A Breast Success™ nem tartalmaz semmilyen szintetikus alkotóelemet, sem mesterséges adalékanyagokat, így biztonságos, és hatékony alternatívát nyújt a drága és veszélyes műtétekkel szemben.
Pubertás alatt a női test ösztrogént termel, ami segíti a mellszövet növekedését. Ennek az agyalapi mirigy által termelt hormonnak a szintje határozza meg a fejlődő mell későbbi méretét, alakját és feszességét. Az alacsony hormonszint kisebb, fejletlenebb melleket eredményez.
A Breast Success™ tabletták fitoösztrogént tartalmaznak, mely egy olyan - az ösztrogénnel megegyező hatású -növényi hatóanyag, ami a mellszövetet növekedésre készteti. Ez a folyamat megegyezik azzal, ami a pubertás alatt történik, így egészségkárosító hatás nélkül érheti el a vágyott mellméretet.
Mennyi idő alatt látható a hatása?
3-4 hét
A mellek teltebbnek érződnek, bizsergő érzés jelentkezik a fokozott vérkeringés hatására.
5-9 hét
Észrevehető a mellek általános növekedése, és feszesedése. A mellek nehezebbnek érződnek, és teltebbé válnak.
10-14 hét
Sok esetben szükségessé válik a melltartó méretének növelése a 10. hétre. A mellek teltebbé és feszesebbé válnak, teljesen másképp fogja érezni magát ruháiban.
Mekkora méretváltozásra számíthat?
Általában 1 vagy 2 méretnyi növekedésre lehet számítani
Hogyan használja a terméket?
Napi három kapszulát kell bevenni étkezés közben. A javasolt napi adagot betartva egy doboz Breast SuccessT egy hónapig elegendő. A legjobb hatás érdekében a három kapszulát egyenként kell bevenni a különböző napszakokban (például egy-egy kapszula reggel, délután és este).
ÖSSZETEVŐK:
A Breast Success™ összetevői mennyiségük szerinti csökkenő sorrendben:
Görögszénamag kivonat (Trigonella foenum-graecum)
A görögszéna egyike azon gyógynövényeknek, amelyek a legrégibb korok óta szolgálják az ember egészségének megőrzését. Gyógyászati értékét az indiai, egyiptomi, görög, kínai népi- és tudományos gyógyászatban is kiemelkedőnek tartják.
Gazdag fitoösztrogénekben, amelyek a hormontermelést szabályozó hatásuk révén elősegítik az ösztogénekkel "táplálkozó" emlőmirigyek fejlődését.
Természetes szteroidjai kedvezően befolyásolják a menstruációs ciklust. Jó hatású a menzesz előtt jelentkező tünetek enyhítésére, csökkenti a változókori panaszokat. Hatásos a vérszegénység, az ásványianyag hiány kiegészítő gyógyítására.
Mindemellett vágyfokozó hatásáról is jól ismert.
Fűrészpálma bogyó (Serenoa repens)
A fűrészpálma nagy, mélyvörös bogyói fitoszterolokban gazdag illóolajat tartalmaznak, így csökkentik a vér koleszterinszintjét, bizonyos daganatos betegségek kialakulásának veszélyét, és elősegítik petefészek és a méh működését, a női nemi hormonok termelődését.
Kiváló vizelethajtó és nyugtató szer, nőknél az emlők fejletlensége esetén is használatos.
A fűrészpálma bizonyos hatóanyagai képesek visszafordítani az emlők tejmirigyeinek sorvadását is.
Édeskömény (Foenicum Vulgare)
Az édeskömény már régóta ismert emésztést segítő, görcsoldó és vesekőképződést gátló hatásairól.
Felhasználható még késő, rendszertelen menstruáció kezelésére is. A legújabb kutatások kiderítették, hogy női hormonaktivitású hatása is van, ami enyhítheti a klimax tüneteit.
L-Tirozin (L-Tyrosine)
Nem esszenciális aminosav, ami annyit jelent, hogy a szervezetünk normális esetben előállítja. Hiánya az agy norepinephrine-hiányához vezet, amely depressziót, rossz kedélyállapotot idézhet elő. A tirozin segíti a melanin-termelést, a mellékvese, a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy működését, emellett csökkenti az éhségérzetet és segít leépíteni a testzsírt.
Mexikói jamgyökér (Dioscorea Villosa)
A tradicionális gyógyításban régóta használják a női nemi zavarokra, és hatásos a csontritkulás kezelésére is.
A Mexikói yamgyökér gazdag béta-karotinban, és egy olyan szapogeninben (diosgenin), amely fontos szerepet játszik több hormon előállításában is.
Barnamoszat (Laminaria)
Az eheto barnamoszatok csökkentik vér koleszterin szintjét, és mivel a koleszterin a nemi hormonok bioszintézisében elovegyületeként játszik szerepet, fogyasztásuk kedvezoen hat a nemi hormonok szintjére és a menstruációs ciklusra. A barnamoszatokat tartalmazó étrend-kiegészítoknek a szója mellett fontos szerepük van az ösztrogénfüggo rákos megbetegedések, különösen a mellrák elofordulási kockázatának csökkentésében.
Damiána levél (Turnera aphrodisiaca)
A Damiána Mexikóban őshonos növény, gazdag fitokemikáliákban, főleg alfa- és béta-pinénben, és béta-karotinban.
Serkenti az ivarmirigyek működését, és a megfelelő hormontermelést. Elsősorban a női hormonháztartás zavarainak kezelésére használják, de afrodiziákumként is hatásos.
Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis)
Az Ázsia keleti részén honos növény már 2000 éves múltra tekint vissza a hagyományos kínai orvoslásban. Kínában a "női-ginszeng" néven is ismert, és nem véletlenül ez a második legkeresettebb gyógynövény a hatalmas ország piacán.
Fitoösztrogénjei a mell növelése mellett a változókor tüneteit is enyhítik, simaizom-lazító hatása a menstruációs fájdalmat oldja.
Elősegíti a szervezet hormonháztartásának egyensúlyát, fokozza a kismedencei szervek vérellátását, így a szexuális vágyat és a termékenységet is jótékonyan befolyásolja.
Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca)
Hazánkban is honos gyógynövény, leginkább a vérnyomásra gyakorolt pozitív hatásáról ismet, de a méh működését, ezzel a hormontermelést is kedvezően befolyásolja.
Indiánasszony-gyökér / Poloskavész (Cimicifuga racemosa)
Mint a neve is utal rá, a Cimicifuga racemosa az indián asszonyok fontos gyógynövénye volt. Gyökerének forrázatát több törzsben is használták túlzott menstruáció, fájdalmas havivérzés és méhgyulladások kezelésére, különféle méhpanaszokra, valamint a tejkiválasztás fokozására.
A mai orvostudomány is elismeri széleskörű felhasználhatóságát különböző méh- és petefészek-, valamint egyéb, a női hormonháztartás zavaraival kapcsolatos problémák esetén.
Zab (Avena Sativa)
Gazdag ásványi anyag, vitamin, aminosav és növényi rostanyag tartalma miatt, a zab több mint táplálék. Orvosság is. Méregtelenítő hatása mellett a zab segít a cukorszint helyreállításában, de tíz-húsz százalékkal csökkenti a koleszterin szintet is.
Gazdag szaponinokban, flavonidokban és alkaloidákban, amik alapvető fontosságúak a hormonrendszer egyensúlyához.
Benedekfű (Cnicus benedictus)
Méregtelenítő, antibiotikus hatású, növeli a máj, bőr, tüdő és az összes mirigy kiválasztását, így az ivarmirigyekét is, ami a kedvező hormontermelésben nyilvánul meg.
Komló (Humulus lupulus)
Fitoösztrogénekben nagyon gazdag, ami nemcsak a hatékony mellnövekedést segíti elő, hanem antioxidáló hatása miatt számos hormonális eredetű mellbetegség kockázatának enyhítésében játszik szerepet.
A növény flavonoidokban is gazdag, emellett bizonyítottan jó nyugtatószer, a népi gyógyászatban emésztési panaszok kezelésére alkalmazták.
A Breast Success™ kizárólag természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz sem szintetikus hozzávalókat, sem mesterséges adalékanyagokat!
Postázás a vételár megérkezésének napján!



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2012-02-11 06:59
. Mellnövelés természetesen - Breast Success (1havi) - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése