2011. július 31., vasárnap

Poór József: Menedzsment-tanácsadási kézikön - Jelenlegi ára: 4 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Menedzsment-tanácsadási kézikönyvA könyv listaára: 5250 Ft. Leírás:
A vezető tanácsadó munka Magyarországon is létezett, és jelentős eredményeket ért el a II. világháború előtti években. A háború után ez a fajta tevékenység háttérbe szorult, elvesztette a jelentőségét, manapság pedig, a rendszerváltozást követően, ismét megélénkült az érdeklődés a vezetési tanácsadók, tanácsadó cégek munkája iránt. A kötet szerzői a nemzetközi szakirodalom eredményeit felhasználva, és a hazai igényeket, a magyar gazdaság szempontjait figyelembe véve olyan munkát alkottak, amely témájának kiváló összefoglalója. Egyaránt használható a felsőoktatásban és továbbképzésben, valamint alkalmas a szakemberek régi ismereteinek felfrissítésére. A kézikönyv meghatározása szerint a vezetési tanácsadás vezetési kérdésekben független személyek által nyújtott tanácsadási tevékenység, amely magában foglalja a problémák és lehetőségek felismerését és elemzését, megoldási javaslatok kidolgozását és a megvalósításhoz nyújtott segítséget. A könyv első része a tanácsadás alapjaival, fejlődésének főbb tendenciáival foglalkozik, majd a következő részben a vezetési tanácsadás legfontosabb funkcionális területeit (stratégiai, szervezetfejlesztési, pénzügyi, informatikai, termelési és működési, folyamatszervezési, minőségügyi, marketing tanácsadás, valamint az emberi erőforrásról szóló tanácsadás) veszi sorra. A harmadik részben a vezetési tanácsadás határterületeit mutatják be a szerzők (pl. a mezőgazdaságban, az EU programjaihoz kapcsolódóan, a kisvállalkozási tanácsadást, a tréningtanácsadást, a regionális és kistérségi, végül a mérnöki tanácsadást). A kötet mellékletei a különféle területekkel kapcsolatos szövetségek és szakmai kamarák munkáját ismertetik. Irodalomjegyzék egészíti ki a kiadványt. ISBN: 978-963-05-8944-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 985 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:26
. Poór József: Menedzsment-tanácsadási kézikön - Jelenlegi ára: 4 985 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése