2011. május 31., kedd

WOUXUN KG-UVD1P VHF/UHF Dual Band Rádió - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Eladó WOUXUN KG-UVD1P VHF/UHF Dual Band Radio *újfajta*
A szállitási idő kb. 1 hét előreutalás után.
Frekvenciatartomány adásban és vételben:
VHF sáv: 136-174MHz MHz
UHF sáv: 400-480MHz MHz
DTMF
Memóriakapacitás:
128db elnevezhető
Vételérzékenység:
0. 2uV
Kimenő teljesítmény saját akkuról:
1/5W menüből választható
Csatorna lépésköz:
5/6. 25/10/12. 5/25 kHz
Üzemmód:
NBFM (keskenyFM), WFM (szélesFM)
Antenna impedancia:
50 Ohm
Antenna csatlakozó:
SMA-F
Akkumulátor:
7. 2V 1300mAh Li-ion
Külső csatlakozók:
antennacsatlakozó (SMA-F), headset és külső hangszórós mikrofon csatlakozó (ugyanide csatlakozatható a PC programozó kábel is)
Külső kezelőszervek:
hangerőszabályzó, csatornaváltó, funkciógombok + numerikus billentyűzet, zajzárkioldó (monitor) gomb, programozahtó funkciógomb (rádió, elemlámpa, stb)
Programozás:
memóriaelmentés menüből, programozás PC -ről adatkábel segítségével.
Egyéb tulajdonságok:
FM műsorvevő funkció, nagyfényerejű LED elemlámpa, CTCSS kód, DCS kód, SHIFT funkció átjátszókhoz, REVERSE funkció (átjátszó felmenő figyelés), menüből állítható digitális zajzár, scan, VOX funkció, fehér kijelző háttérvilágítás, ki-be kapcsolható billentyűhang, angol vagy kínai nyelvű hangosmenü, billentyűzár, akkukímélő mód, adásidőkorlát, adásvéghang (roger beep), billentyűzár.
A felhasználói igények fokozott figyelembevétele mellett született meg a Wouxun legújabb kétsávos rádiója, a KG-UVD1. A duplasoros jól olvasható pontmátrixos kijelzőn egy időben jelenik meg az UHF és a VHF sáv. A készülék kezelésére és a használati módokra a nagyfokú szabadság jellemző. Használhatunk egy időben UHF - VHF, UHF - UHF, VHF - VHF módokat, de akár átkapcsolhatjuk egysávosra is a készüléket. A megjelenítés is igen változatos, a két sorban tetszőlegesen jeleníthetünk meg szabadonfutó VFO módot, előreprogramozott memóriacsatornát akár frekvenciával, akár névvel. A vételérzékenységre nem lehet panaszunk, mindent hallunk, ami hallható. Papírforma szerint a megszokott 0. 2uV -ot írják, viszont a gyakorlatban amit ez a rádió nem hall meg, arról nyugodtan kijelenthetjük, hogy az nem is létezik. A full kompatibilitásnak köszönhetően megtaláljuk a PMR barát 6. 25KHz -es lépésközt és a széles-keskeny FM módot is.
A készülék menüje egyszerű, kiforrott, a gyakorlatban minden nehézség nélkül használható. A rádió hanghordozása mind adásban, mind vételben kifogástalan! Nyoma sincs tompa dobozhangnak, kristálytiszta élesa hangátvitel, a moduláció mértéke is pont megfelelő. A rádió kezelése kényelmes, a föl-le navigációs gombok mellett megtalálható a készülék tetején a "racsnis" gomb is. A készülék oldalán a finoman, mégis határozottan működő PTT gomb alatt megtalálhatjuk a programozható funkciógombot és a zajzárkioldó monitor gombot is. A rádió a modern trendnek megfelelően kapott nagyfényerejű LED-es elemlámpát és frekvenciakijelzős FM műsorvevő rádiót. Ez utóbbiaknak a horgászok, polgárőrök biztonsági őrök és a kempingezők örülnek a legjobban.
Jó minőségű ütésálló műanyag ház, pontos illesztések, semmi recsegés ropogás. Cseppálló kivitel, egy esetleges elázást gond nélkül elvisel. A headset csatlakozók jól illeszkedő elfordítható műanyag takarója a legjobb megoldás, amivel eddig találkoztam. A hozzá adott asztali automata töltő Kb 3 óra alatt feltölti a lemerült rádiót, majd zöldre vált és csepptöltésen tart. A rádió bekapcsolásakor az akkufeszültségről is tájékoztatást kapunk. A számítógépes programozása egyszerű, átlátható. A rádió saját menüjéből minden funkciót elérünk, a memóriacsatornák elnevezését is beleértve. A kijelző olvashatósága, háttérvilágítása kifogástalan. A billentyűzet megvilágítása szép egyenletes fehér színű, mindent könnyen megtalálunk sötétben is.


Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 21:28
. WOUXUN KG-UVD1P VHF/UHF Dual Band Rádió - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése