2011. április 27., szerda

Monster Beats Dr Dre Tour - Control Talk - Fehér - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Monster Beats Tour by Dr. Dre fülhallgatókkal kivételes, high definition hangminőség áll rendelkezésére! A Beats by Dr. Dre fülhallgatók kiszűrik a külső zajokat, így kedvenc zenéiben tökéletesen elmerülhet. A modern Beats by Dr. Dre fülhallgatók nagyon kényelmes viseletet biztosítanak, akár többórás használat során is.
Nagy felbontású hang
Az ultra-gyors és pontos hangszórók napjaink digitális zenéjét teljes részletességükben, kiváló tisztasággal és mély basszussal adják át a hallgatónak.
Maximum erő
A nagy hatásfokú hangvezérlés magasabb hangerőn sem enged minimális torzítást sem.
Monster XLNŸ nagyteljesítményű kábel
Ha valakik, akkor Monsterék tudják, hogyan kell kábelt készíteni. A Tour fülhallgatók mágneses fluxus- és mikro-szálas felépítésű vezetéke tiszta és veszteségmentes hangvezetést biztosít, csökkentett interferenciával.
Gubancmentes vezeték
Amint azt jól tudjuk, a fülhallgatók vezetékei rendkívüli mértékben hajlamosak a gabalyodásra, csak nehezen és gyötrelmesen kibogozható gubancokat létrehozva. Monsterék ezért létrehoztak egy lapos profilú, rendkívül rugalmas anyagból készült vezetéket, mellyel sikerült tökéletesen kiküszöbölni ezt a problémát.
Hangszigetelés
Az összetett, kiválóan szigetelő füldugó-dizájn kizárja a külső zajokat, biztosítva ezzel a zene részletiben való tökéletes elmélyülést.
Egyedi illeszkedés
Mivel minden ember fülcsatornája különbözik, egy valamirevaló fülhallgató-gyártónak kötelessége különböző méretű füldugókat mellékelni. A Tour fülhallgatókhoz ezért többféle különböző méretű és alakú füldugók biztosítják a maximális kényelmet, a külső zajok kizárása mellett.
Védőtáska
Amikor a Tour fülhallgató nincs használatban, a praktikus és biztonságos, zipzárral zárható védőtáska óvja az eszközt a kosztól és a külső behatásoktól.
Vezérlés és mikrofon kompatibilitás:  iPodŸ Nano (4th/5th gen), Classic (120GB), Touch (2nd gen), iPhone™ 3GS vagy újabb, de nem az összes Blackberry. ™   Támogatja az iPod Shuffle (3rd gen). szükséges software v. 1. 0. 3 az iPod Nano-hoz (4th gen), 2. 0. 1 a Classic-hoz (120GB), és 2. 2 vagy újabb Touch-hoz (2nd gen). Támogatja a Blackberry különböző modelljeit.
További ControlTalk kompatibilitás az MP3 lejátszókhoz/iPhone-okhoz:  
SzolgáltatóTelefon modell3. 5mm TámogatásKéz nélküli hívásMedia AudioHangerő Szabályozás
Play Pause a Media -hozPörgetés és léptetés Vissza/Elölre
AT&T
Blackberry Curve 8900
VAN
Samsung Eternity
VAN
Blackberry Bold
VAN
Blackberry Pearl 8110
VAN
Blackberry Curve 8310
VAN
Apple iPhone 3GS
VAN
Other Generation iPhone
VAN
Sprint
Blackberry Curve 8330
VAN
Blackberry Tour 9630
VAN
Palm Pre
VAN
Samsung Highnote
VAN
Blackberry Pearl 8130
VAN
Samsung Instinct s30
VAN
Blackberry 8830
VAN
Kérem olvassa el a szállítási -és garanciális információkat is, mielőtt kérdezne!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 00:22
. Monster Beats Dr Dre Tour - Control Talk - Fehér - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése